ОСНОВИ БЕЗПЕКИ В ІНФРАСТРУКТУРІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Сніжана Миколаївна Богомаз-Назарова, Ольга Василівна Пуляк

Анотація


В статті проаналізовано вимоги безпеки під час проведення лабораторних та практичних занять під час вивчення дисципліни «Устаткування закладів ресторанного господарства та обладнання харчової галузі». Визначено особливості вивчення вимог безпеки у системі професійної підготовки.

 

In the article the safety requirements during laboratory and practical training in the study of the subject «equipment institutions restaurant industry and food processing industry». The features of the study of safety requirements in the system of vocational training.


Повний текст:

PDF

Посилання


Перехейда О. Інструкції з техніки безпеки для закладів освіти / Олександр Перехейда. – К. : Шк. світ, 2009. – 128 с.


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.