ОСОБЛИВОСТІ ВЕДЕННЯ ОБЛІКУ УЧНІВ ТА ДІТЕЙ У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ

Марина Леонідівна Дрючкова

Анотація


У роботі аналізується проблема організації обліку дітей дошкільного та шкільного віку, вихованців та учнів, у тому числі дітей, не охоплених навчанням, яка ґрунтується на правових нормах, оскільки це пов’язано із захистом прав дитини, і з захистом інформації, і з захистом учасників освітнього процесу від дискримінації, а також з прийняттям управлінських рішень щодо організації освітнього процесу та рішень, спрямованих на забезпечення якості освіти на певних територіях.


Повний текст:

PDF

Посилання


Загородній А.Г. Застосування обліку: основи теорії та практики / А.Г. Загородній, Г.О. Партин. – К.: Знання, 2003. – 327 с.

Кудріна О.Ю., Білан А.О. Аналіз ефективності організації обліку дітей дошкільного та шкільного віку. Електронне наукове фахове видання «ефективна економіка». [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://www.economy.nayka.com.ua/pdf/12_2020/8.pdf

Золотар О.О. Інформаційна безпека людини: теорія і практика : монографія. Київ: ТОВ «Видавничий дім «АртЕк», 2018. 446 с.

Радзієвська О.Г. Проблеми захисту прав і безпеки дитини в інформаційній сфері: монографія / за заг. ред. В.Г. Пилипчука. Київ : Видавничий дім «АртЕк», 2019. – 238 с.

Порядок ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 13 вересня 2017 р. № 684 (Офіційний вісник України, 2017 р., № 76, стор. 18). [Електронний ресурс]. – Режим доступу: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/684-2017-п.

Стешенко В.М. Правовий захист прав дітей та підлітків і безпечний інформаційний простір: навч. посіб. Харків: Право, 2019. 392с.


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.