ВИКОРИСТАННЯ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ ОНЛАЙН ДЛЯ ДІАГНОСТИКИ НАВЧАЛЬНИХ ВТРАТ УЧНІВ

Катерина Олегівна Буц

Анотація


У статті обґрунтовано важливість моніторингу навчальних втрат учнів. В Україні розроблена національна освітня платформа «Всеукраїнська школа онлайн», яка містить методичні матеріали, рекомендації для вчителів, тести, відео, матеріали для учнів з різних предметів. Розглянуто, як за допомогою діагностичних тестів, розроблених на платформі, вчитель може виявити та частково подолати навчальні втрати учнів.


Повний текст:

PDF

Посилання


Лов’янова І. В. Методика навчання математики у запитаннях і відповідях : навчальний посібник для підготовки студентів до атестації здобувачів вищої освіти. Кривий Ріг : Криворізький державний педагогічний університет, 2016. 78 с.

Слєпкань З.І. Методика навчання математики : підруч. для студ. мат. спеціальностей пед. навч. Закладів. Київ : Зодіак-ЕКО, 2000. 512 с.

Юхан Ару, Кріст’ян Кор’юс, Еліс Саар. Вечірній підручник з математики : підручник. Видання 5-те, виправлене. 2014. 409 с. URL: https://testportal.gov.ua/wp-content/uploads/2023/02/Estonian-mathematics.pdf (дата звернення 19.09. 2023).


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.