ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В СОЦІОКУЛЬТУРНІЙ СФЕРІ

Марія Володимирівна Либо

Анотація


Статтю присвячено дослідженню та описанню основних характеристик та перспектив розвитку та застосування інформаційних технологій в культурі, мистецтвi, освіті, науці, економіцi та бізнесi. Зазначено ключові властивості інформаційних технологій та напрямки розвитку сучасного інформаційного простору, їх роль та взаємозв’язок з сьогоднішніми реаліями життя, а також  наведено приклади їх застосовування. Наголошено, що розвиток інформаційних технологій в соціокультурній сфері займає провідне місце в розвитку багатьох галузей, таких як сфера розваг, сфера обслуговування та сфера послуг.


Повний текст:

PDF

Посилання


Буйницька О. П. Інформаційні технології та технічні засоби навчання. Навч. посіб. Київ: Центр учбової літератури, 2012. 240 с.

Ганжела, С. І., Шлянчак С. О. Основи інформатики з елементами програмування та сучасні інформаційні технології навчання. Основи інформатики. Кіровоград : КДПУ ім. В. Винниченка, 2016. 88 с.

Комп'ютеризація діловодних процесів, Суть комп'ютеризації діловодства. : веб-сайт. URL: https://pidru4niki.com

Трач Ю. В. Нові інформаційні технології та інформаційна культура в глобалізованому світі. Київ: Каравела, 2016. 118 с.

Іванов В. Г., Карасюк В. В., Гвозденко М. В. Основи інформатики та обчислювальної техніки : підручник. Харків : Право, 2015. 312 с.

Павленко П. М., Філоненко С. Ф., Бабіч К. С. Інформаційні системи і технології. Навч. посібн. Київ: НАУ, 2013. 324 c.

Про внесення змін до Закону України "Про інформацію". Урядовий кур'єр від 23.04.2014. № 74.


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.