ФАКУЛЬТАТИВНІ ЗАНЯТТЯ З ТЕОРІЇ КОНГРУЕНЦІЙ ЯК ФОРМА ОРГАНІЗАЦІЇ ДИФЕРЕНЦІАЦІЇ ТА ІНДИВІДУАЛІЗАЦІЇ НАВЧАННЯ СТАРШОКЛАСНИКІВ

Костянтин Віталійович Марченко

Анотація


У статті узагальнюється досвід впровадження факультативного курсу з математики у навчально-виховний процес загальноосвітньої школи. Розглядаються методичні аспекти викладання теорії конгруенцій, факультативний курс з даної теми, погодинне планування, наведено план-конспект одного із занять, які можуть бути корисні для студентів педагогічних вищих навчальних закладів, вчителів математики, слухачів інститутів підвищення кваліфікації. f"'>их класів на факультативних заняттях. Наведені приклади тестових завдань різних типів. Розкрито основні переваги і типові недоліки у застосуванні тестів в освітньому процесі сучасного факультативного курсу. Визначено перспективи подальших досліджень.

 


Повний текст:

PDF

Посилання


Ізюмченко Л.В. Практикум з теорії чисел / Л.В. Ізюмченко. – Кіровоград: КДПУ ім. В. Винниченка, 2014. – 76 с.

Збірник програм з математики для допрофільної підготовки та профільного навчання (у двох частинах). Ч. І. Допрофільна підготовка: Факультативи та курси за вибором / Упоряд. Н.С. Прокопенко, О.П. Вашуленко, О.В. Єргіна. – Х.: Вид-во «Ранок», 2011. – 320с.

Студентський науковий вісник. – Випуск 17. – Кропивницький: РВВ КДПУ ім. В. Винниченка, 2017. – 384 с.


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.