ФОРМУВАННЯ ДІЯЛЬНІСНОГО КОМПОНЕНТУ ШКОЛЯРІВ ПРИ ВИВЧЕННІ ТЕХНОЛОГІЙ ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ
Анотація
У статті розглянуто формування діяльнісного компоненту школярів при вивченні технологій приготування страв, унікальність кожного учня,важливість творчого мислення, пізнавальної самостійності, творчої діяльності, спрямованості на кінцевий результат, вміння самостійно конкретизувати свої знання й орієнтуватися в інформаційному океані, що дозволяє кожному учневі будувати власний освітній шлях.
Повний текст:
PDFПосилання
Антоненко В.М. Сучасні інформаційні системи і технології. Навчальний посібник / В. М. Антоненко, Ю. В. Ратушна. – К. : КСУМГІ, 2005. – 131 с.
Вікіпедія :Вільна енциклопедія / [Електронний ресурс]. – Режим доступу до сайту: http://ru.wikipedia.org.
Гуревич Р.С. Вивчення та методика застосування інтерактивної дошки в навчально-виховному процесі : [інструкція і методичні рекомендація щодо виконання лабораторної роботи з курсу «Мультимедійні засоби навчання»] / Р.С. Гуревич, М.Ю. Кадемія, О.А. Сисоєва. – Вінниця: ВДПУ ім. М. Коцюбинського, 2010. – 57 с.
Гуревич Р.С. Інформаційно-телекомунікаційні технології в навчальному процесі та наукових дослідженнях: [навчальний посібник для учнів і слухачів після дипломної освіти] / Р.С. Гуревич, М.Ю. Кадемія. – Вінниця : ДОВ Вінниця, 2004. – 366 с.
Днепров С.А. Эвристический потенциал категории «незнание» / С.А. Днепров // Педагогика, 1999. – № 1. – С.116-122.
Захарова И.Г. Информационные технологии в образовании : [учеб. пособие для студ. высш. пед. учеб. заведений] / И.Г. Захарова. – М.: Академия, 2003. – 192 с.
Посилання
- Поки немає зовнішніх посилань.