ТЕХНОЛОГІЇ ОБРОБКИ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ
Анотація
У статті розглядається роль продуктів харчування рослинного походження для здоров’я людини. Проаналізовано технології обробки овочевих культур. Наведено принципи концепції раціонального харчування людини. У процесі дослідження використано такі методи: аналіз та узагальнення науково-педагогічної літератури, систематизація наукових фактів.
Повний текст:
PDFПосилання
Блажко Е.О. Азбука домашнього господарювання. / Е.О. Блажко, М.Й. Барановський, Д.М. Володарська. – К.: Техніка, 1985. – 374 с.
Баранов В.С. Технология производства продуктов общественного питання / Баранов В.С. М.: Экономика, 2002. – 400 с.
Губа Н.И. Овощи и фрукты на вашем столе / Н.И. Губа. – К.: Урожай, 2007. – 344 с.
Неділько В.П. Шляхи підвищення рівня здоров’я дітей шкільного віку / В.П. Неділько, Т.М. Каменська та ін. // Сучасна педіатрія, 2010. № 2. – С. 56–62.
Царенко І.Л. Технологія приготування страв. Практичні заняття: навч. посіб. для студентів педагогічних закладів вищої освіти спеціальності 6.010103 Технологічна освіта / І.Л. Царенко. – Кропивницький: ФО-ПАлександрова М.В., 2017. – 140 с.
Посилання
- Поки немає зовнішніх посилань.