МУЛЬТИМЕДІЙНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ КОМПЛЕКС ЯК ПЕРСПЕКТИВНИЙ СПОСІВ ВИВЧЕННЯ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ ДЛЯ ДІТЕЙ

Аліна Миколаївна Мохонько

Анотація


В статті проаналізовано використання новітніх інформаційних технологій на заняттях з англійської мови. Зазначено, що використання Інтернет-ресурсів та електронних бібліотек значно підвищує ефективність педагогічного процесу. Розглядаються переваги інформаційно-комп‘ютерних, в т.ч. мультимедійних технологій в навчанні учнів молодшого віку іноземному (англійської) мови. Розглянуто аспекти застосування мультимедійних технологій як розвиваючого, навчального середовища та джерела інформації. Показано можливості застосування Інтернет-ресурсів при побудові навчального процесу у вивченні англійської мови.


Повний текст:

PDF

Посилання


Електронні видання для дітей [Електронний ресурс]. -- Електрон. дан. -- Режим доступу : http://.irbis.info/doc88.html. -- Назва з екрану.

Children's books : A Shifting Market [Virtual Resource]. -- Access mode : https://drupal.org/9540-976/about. -- Title from Screen.

Електронні підручники для дітей на англійській мові [Електронний ресурс]. -- Електрон. дан. -- Режим доступу : http://www.uchiyaziki.ru. -- Назва з екрану.

Англійська мова для дітей [Електронний ресурс]. -- Електрон. дан. -- Режим доступу : http://www.study-languages-online.com/ru/en/english-for-children.html. -- Назва з екрану.


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.