Метод побудови теплової карти на основі точкових даних про активність користувача

Сергій Сергійович Бутенко

Анотація


В статті розглядається питання застосування створених теплових карт активності курсору миші та активності кліків. Проаналізовано основні теоретичні положення про активність користувача та способи її візуалізації, висвітлено характерні особливості теплових карт та зроблено огляд їх застосування на практиці. Окрім того, стаття містить детальний опис алгоритму побудови теплової карти на основі точкових даних про активність користувача в додатку. На його основі можна розробляти алгоритми для інших практичних завдань. 

Повний текст:

PDF

Посилання


Теплова Карта [Електронний ресурс] – Режим доступу до ресурсу: https://ru.wikipedia.org/wiki/Тепловая_карта#cite_note-:0-1.

Сергєєв С. Ф., Падерно П. І., Назаренко Н. А. Введення в проектування інтелектуальних інтерфейсів. СПб: СПбГУ ІТМО, 2011. - 108 с.

Katherine E. Thompson, Evelyn P. Rozanski, Anne R. Haake. Here, there, anywhere: Remote usability testing that works // Proceedings of SIGITE 2004 Conference. Salt Lake City, UT, United States: ACM, 2004. С. 132–137

Побудова теплової карти на основі точкових даних про активність користувача додатки [Електронний ресурс]. – 2016. – Режим доступу до ресурсу: https://cyberleninka.ru/article/n/postroenie-teplovoy-karty-na-osnove-tochechnyh-dannyh-ob-aktivnosti-polzovatelya-prilozheniya.pdf.

Для чого потрібні теплові карти? [Електронний ресурс]. – 2016. – Режим доступу до ресурсу: https://lpgenerator.ru/blog/2016/01/11/shkola-internet-marketinga-dlya-chego-nuzhny-teplovye-karty.


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.