ПРОЕКТУВАННЯ ЛАБОРАТОРНО-ПРАКТИЧНИХ РОБІТ З КУРСУ «ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ»

Ірина Леонтіївна Царенко

Анотація


У статті обґрунтовано дидактичну цінність лабораторно-практичних занять із навчальної дисципліни «Технологія приготування страв» і запропоновано алгоритм їх проектування.

Повний текст:

PDF

Посилання


Белова Е.К. Лабораторные работы, их роль в учебном процессе и особенности проектирования [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://rudocs.exdat.com/docs/index-52061.html/. – Назва з екрану.

Дичківська І.М. Інноваційні педагогічні технології: навч. посібн. / Ілона Миколаївна Дичківська. – К.: Академвидав, 2004. – 352 с.

Докучаєва, В. В. Проектування інноваційних педагогічних систем у сучасному освітньому просторі: монографія / Вікторія Вікторівна Докучаєва. – Луганськ : Альма-матер, 2005. – 303 с.

Дорохіна М.О. Технологія продукції харчування у таблицях і схемах: [навч. посіб для студ. вищ. навч. закладів] / О.М. Дорохіна, Т.В. Капліна. – К.: Кондор, 2010. – 280 с.

Подобедова Т.Ю. Теория и практика педагогического проектирования / Т.Ю. Подобедова // Проблеми сучасної педагогічної освіти. Сер. Педагогіка і психологія: [зб. наук. праць] / Крим. держ. гуманіт. ін.-т. – Ялта, 2004. – Вип. 6, ч. 2. – С. 81-87.

Ростовський В.С. Системи технологій харчових виробництв: [навч. посіб для студ. вищ. навч. закладів] / В.С. Ростовський, А.В. Колісник. – К.: Кондор, 2008. – 256 с.

Сластенин В.А. Педагогика: инновационная деятельность / В.А. Сластенин, Л.С. Подымова. – М.: ИИП, Магистр, 1997. – 224 с.

Царенко І.Л. Інноваційно-педагогічні технології у системі підготовки майбутніх учителів з безпеки життєдіяльності: дис. ... канд. пед. наук: 13.00.04 / Царенко Ірина Леонтіївна. – Київ, 2010. – 255 с.


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.