Відповідно до наказу ректора Центральноукраїнського державно педагогічногоуніверситетуімені  Володимира Винниченка №118/1-ун від 10 серпня 2021 року про реорганізаціюфакультетів та кафедр університету з 01 вересня 2021 року об’єднано кафедру природничих наук та методики їхньогонавчання та кафедру географії та геоекології у кафедру природничих наук, хімії, географії та методик їхньогонавчання.

Студентська наука кафедри географії та геоекології кафедри географії та геоекології

Студентська наука кафедри природничих наук та методик їхнього навчання природничих наук та методик їхнього навчання природничих наук та методик їхнього навчання

  1. Гуртки кафедри природничих наук, хімії, географії та методик їхнього навчання природничих наук, хімії, географії та методик їхнього навчанняприродничих наук, хімії, географії та методик їхнього навчання

Положення про студентські наукові гуртки та проблемні групи Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка 

  1. Публікації студентів 2021 р.  
  1. Програми звітних студентський наукових конференцій ЦДПУ ім. В. Винниченка:

 2020 – 2021н.р. 

  1. Переможці Всеукраїнських студентських наукових конкурсів та олімпіад:

2021

  1. Волощук Максим Вікторовичдиплом І ступеня за перемогу в ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі знань «Географія»за перемогу в ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі знань «Географія», Полтавський національний педагогічний університет імені В.Г.Короленка,16 квітня 2021 року, Полтава.

Науковий керівник – кандидат геолого-мінералогічних наук, доцент кафедри географії та геоекології ЦДПУ ім.В.Винниченка Вовк Валентин Михайлович.

  1. Лєвша Лілія Ігорівнадиплом ІІІ ступеня за перемогу в ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі знань, спеціальності «Методика навчання природничо-математичних дисциплін» (Методика навчання природничих наук), Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини, 21-22 квітня 2021 року, Умань.

Науковий керівник– доктор педагогічних наук, доцент, доцент кафедри природничих наук та методик їхнього навчання, в.о. декана природничо-географічного факультету Плющ Валентина Миколаївна.