Головною метою практики є закріплення теоретичних знань, які були отримані в процесі навчання, формування в студента професійного вміння приймати самостійні рішення в певних виробничих  умовах,  оволодіння  студентами  сучасними методами, формами організації, знаряддями праці в галузі їх майбутньої спеціальності.

  • Робоча програма виробничої практики спеціальності 112 Статистика першого (бакалаврського) рівня вищої освіти;
  • Робоча програма виробничої практики у галузі аналізу даних та з комплексної статистики спеціальності 112 Статистика другого (магістерського) рівня вищої освіти.

Практична підготовка фахівців спеціальності 112 Статистика першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів згідно освітньо-професійних програм та навчальних планів включає навчальні практики.

Навчальні практики:

  • Практична підготовка студентів за освітньо-професійною програмою «Статистика (Фінансова, стахова та комп’ютерна статистика)» на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти за спеціальністю 112 Статистика передбачає навчальний практикум з комп’ютерного моделювання та статистичних методів.
  • Практична підготовка студентів за освітньо-професійною програмою «Статистика (Фінансова, стахова та комп’ютерна статистика)» на другому (магістерському) рівні вищої освіти за спеціальністю 112 Статистикапередбачає навчальний практикум з сучасних методів обробки даних